U nënshkrua protokoll bashkëpunimi mes Spitalit të Miqësisë Turqi-Shqipëri dhe Institutit Yunus Emre Shkodër

Yazıcı-dostu sürüm

U nënshkrua protokoll bashkëpunimi mes Spitalit të Miqësisë Turqi-Shqipëri dhe (YEE) Institutit Yunus Emre Shkodër.

Protokolli i nënshkruar ka për synim promovimin e gjuhës, kulturës, artit turk dhe organizimin e aktiviteteve të përbashkëta.

Në kuadër të protokollit do të organizohen kurse të gjuhës turke për stafin spitalor të Ministrisë së Shëndetësisë në Shqipëri dhe do të zhvillohen aktivitete kulturoro-artistike.

Diğer Etkinlikler

Në kuadër të javës së kulturës turke në Shqipëri u organizua për fëmijë atelieja e teatrit me hije “Hacivat-Karagöz...

30 vepra shumë të vyera, përgatitur nga artisti i kaligrafisë Dr. Mehmet Vanlıoğlu, artistja e tez'hipit Ayşe Vanlıoğlu...