U organizua në Shkodër paneli i dytë me temë “Jetë e Shëndetshme”

Yazıcı-dostu sürüm

U realizua paneli i dytë nga seria e paneleve me temë “Jetë e Shëndetshme”, të organizuar nga Instituti Yunus Emre Shkodër.

 

Paneli i realizuar me pjesëmarrje si kumtues të mjekëve të spitalit Memorial të Fierit; ortoped Dr. Muhittin Soner Sağroğlu, neurokirurg Dr. Yasin Göktürk dhe mjeku internal Dr. Selahattin Yıldız, pati vëmendjen e Rektores së Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” Prof. Dr. Suzana Golemi, pedagogëve, studentëve dhe qytetarëve shkodranë.

 

Krahas informacionit të përgjithshëm që u përcoll, morën përgjigje edhe pyetje të drejtuara nga të pranishmit.

Diğer Etkinlikler

I pari nga seria e paneleve me temë “Jetë e Shëndetshme” u realizua me mjekët turq, pjesë e stafit të Spitalit Memorial...