İşkodra’da “Bana Masal Anlatma” Filmi Gösterildi

Yazıcı-dostu sürüm

İşkodra Yunus Emre Enstitüsü, 20 Temmuz 2018 Cuma günü İşkodra Milenyum Sineması'nda “Bana Masal Anlatma” filmini sinemaseverlerle buluşturdu.

Leyla ile Mecnun dizisinin senaristi olarak bilinen Burak Aksak'ın senaryosunu ve yönetmenliğini üstlendiği filmi ilgiyle takip eden İşkodralı sinemaseverler, gösterim sonrası görüşlerini dile getirdi. Bol kahkahalı ve bir o kadar keyifli bir film izledikleri değerlendirmesinde bulunan izleyiciler gösterime girecek yeni filmleri heyecanla bekleyeceklerini ifade etti.

Çekimleri, İstanbul’un en eski yerlerinden olan Suriçi’nde gerçekleştirilen filmde delikanlı, kalbi iyilikle dolu, çekingen dolmuş şoförü Rıza ile Ayperi adında iki gencin hikâyesi anlatılıyor. Hande Doğandemir ve Fatih Artman’ın başrolü paylaştığı filmin kadrosunda Devrim Yakut, Tarık Ünlüoğlu Cengiz Bozkurt, Erdal Tosun, Berat Yenilmez, Sadi Celil Cengiz, Cihan Ercan, Burcu Biricik, Ercan Yazgan, Gökçe Bahadır, Gürkan Uygun ve konuk oyuncu olarak Yılmaz Erdoğan yer alıyor.

İşkodra Yunus Emre Enstitüsü, İşkodra Milenyum Sineması işbirliği ile başarılı Türk filmlerini İşkodralı sinemaseverlerle buluşturmaya devam edecek. Bir sonraki film, 13 Ağustos 2018 tarihinde gösterime girecek.