“Patron Mutlu Son İstiyor” Adlı Film İşkodra’da Sinemaseverlerle Buluştu

Yazıcı-dostu sürüm

İşkodra Yunus Emre Enstitüsü, 22 Haziran 2018 Cuma günü İşkodra Milenyum Sineması'nda, Türk sinemasının yüzüncü yılının ilk filmi olan “Patron Mutlu Son İstiyor” filmini sinemaseverlerle buluşturdu.

Tolga Çevik, Ezgi Mola, Murat Başoğlu, Erkan Can, Ersin Korkut, Ayşenur Yazıcı ve Nusret Çetiner gibi tanınmış oyuncuların rol aldığı film, İşkodralılar tarafından ilgiyle izlendi. Film sonrası gösterime girecek yeni filmleri heyecanla beklediklerini ifade eden sinemaseverler, oldukça eğlenceli ve bol kahkahalı bir film izlediklerini dile getirdi.

Kıvanç Baruönü' nün yönettiği filmin senaryosu Yılmaz Erdoğan'a ait. Çekimleri Kapadokya'da gerçekleştirilen filmde bir senaryo yazarının, patronunun siparişi üzerine mutlu son ile biten bir aşk hikâyesi yazması sırasında yaşadıkları anlatılıyor.

İşkodra Yunus Emre Enstitüsünün, Türk sinemasının tanıtımına yönelik bu yıl da İşkodra Milenyum Sineması’nın iş birliği ile gerçekleştirdiği gösterimlerde, başarılı Türk filmleri İşkodralı izleyiciyle buluşmaya devam edecek. Bir sonraki film, 20 Temmuz 2018 tarihinde gösterime girecek.